329,00

Description

PROFESJONALNA NADZIEWARKA DO KIEŁBAS EDEL HOFF EH-6914 SZUKASZ URZĄDZENIA, KTÓRE POZWOLI CI NA SAMODZIELNE TWORZENIE WYROBÓW KIEŁBAS? ❑ WIELKOŚĆ WKŁADU MIĘSNEGO: 5,5KG ❑ 6 RÓŻNEJ WIELKOŚCI LEJKÓW LEJEK: 14MM LEJEK: 18MM LEJEK: 21MM LEJEK: 25MM LEJEK: 29MM LEJEK: 35MM Profesjonalna ręczna nadziewarka jest idealnym urządzeniem do napełniania farszem osłonek przy wyrobie wędlin, przeznaczonym dla gospodarstw domowych oraz małych masarni lub sklepów mięsnych. Umożliwi Ci produkcję SZEROKIEGO ASORTYMENTU KIEŁBAS, OD KABANOSÓW I PARÓWEK DO KLASYCZNYCH KIEŁBAS I SALAMI, w zależności od wielkości lejka użytego do napełniania. ❑ ORYGINALNY PRODUKT FIRMY EDEL HOFF NADZIEWARKA DO KIEŁBAS: [1] ZĘBATKA [2] ŚRUBA [3] PODKŁADKA [4] KORBA [5] ZBIORNIK [6] TŁOK [7] LEJEK [8] PODSTAWA [9] UCHWYT MOCUJĄCY KORPUS WYKONANY ZE STALI NIERDZEWNEJ Produkt wykonany jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej, dzięki czemu nadziewarka jest ODPORNA NA KOROZJĘ i ŁATWA W CZYSZCZENIU. TŁOK METALOWY POKRYTY WARSTWĄ SILIKONU Nadziewarka wyposażona jest w SPECJALNY SILIKONOWY TŁOK, który nie przepuszcza mięsa podczas przepychania kiełbas oraz łatwo porusza się w komorze. ❑ W ZETAWIE: 2SZT. SOLIDNE MOCOWANIE DO STOŁU Wygodne i stabilne mocowanie za pomocą zacisku do blatu. ❑ GRUBOŚĆ BLATU: MAX. 6,5CM TERMOMETR SZPILKOWY DO MIĘS IDEALNE URZĄDZENIE DO MIERZENIA TEMPERATURY POTRAW, ciast, cieczy i płynów. Dzięki szpilkowej budowie z łatwością zmierzymy temperaturę wewnątrz potrawy. Sprawdzi się w różnych miejscach, nie tylko w kuchni! ŚREDNICA TARCZY: 2,2CM, DŁUGOŚĆ CAŁKOWITA: 14,5CM DANE TECHNICZNE: WYSOKOŚĆ: 48CM WYSOKOŚĆ CYLINDRA: 40,8CM ŚREDNICA CYLINDRA: 14CM POJEMNOŚĆ: 5,5KG LEJKI: 14MM, 18MM, 21MM, 25MM, 29MM, 35MM MOCOWANIE: DO BLATU STOŁU KUCHENNEGO KORPUS: STAL NIERDZEWNA TŁOK: 2 TŁOKI POKRYTE WARSTWĄ SILIKONU INSTRUKCJA OBSŁUGI: w języku polskim EDEL HOFF – GWARANCJA NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI!

kuweta dla psa, toy rosyjski krótkowłosy, mezyca, pon szczeniaki, terrier pies myśliwski

yyyyy