Description
WĘDZARNIA ELEKTRYCZNA BRADLEY SMOKER PROFESSIONAL P 10 Wędzarnia Bradley Professional to pierwsza w pełni zautomatyzowana 5cio-półkowa komora do wędzenia, gwarantująca idealne warunki dla przygotowywanych w niej mięs i ryb. Nawet najbardziej wymagający miłośnicy wędzenia i grillowania będą w pełni usatysfakcjonowani z jej działania. Dzięki cyfrowym programatorom kontrolującym temperaturę i czas w komorze wędzarni możemy być spokojni o przebieg procesu wędzenia. Po ustawieniu wymaganych parametrów urządzenie samo nadzoruje podstawowe parametry (temperaturę i czas) wędzenia, a stopień zadymienia regulujemy wielkością otworu odprowadzającego wędzarniczy dym w górnej ścianie. W wędzarniach Bradley Professional Smoker zastosowano cyfrowy panel sterujący umożliwiający wygodną i prostą obsługę procesu wędzenia. Za pomocą dotykowego przejrzystego ekranu z ikonami włączamy generator dymu, ustalamy temperaturę i czas wędzenia. Bradley Professional Smoker ma pojemność komory wędzenia wynoszącą 76 litrów co powinno zagwarantować możliwość wędzenia ok 12 kg wsadu ułożonego na 4 lub 5 półkach. Wędzarnia wyposażona w całkowicie izolowany cyfrowy panel sterowania. Umożliwia on jednoczesne mierzenie ciepła w różnych obszarach wędzarni, co zapewnia zaawansowany monitoring procesu wędzenia. Zewnętrzna obudowa komory wędzarni wykonana jest ze stali nierdzewnej, podobnie jak jej wewnętrzne powierzchnie. Dzięki temu łatwo jest ją oczyścić po odbytym wędzeniu. Gruba izolowana uszczelka drzwi wykonana z najwyższej jakości sylikonu oraz specjalne zamknięcie drzwi utrzymują penetrujący potrawy dym w komorze wędzenia. Cała komora wędzarni ma izolowane ściany i drzwi w celu zmniejszenia wpływu warunków zewnętrznych na proces wędzenia oraz sprawia, że obudowa urządzenia nie nagrzewa się. Grzałki rozgrzewają komorę wędzenia w zakresie temperatur : 30-160 ºC. Podwójne sondy i sterownik PID błyskawiczne reagują na temperaturę w wędzarni utrzymując ją na żądanym poziomie. Dzięki automatycznemu systemowi podawania brykietów, możemy być pewni, że spalające się w trakcie wędzenia brykiety/krążki wykorzystywane są w 100%. Brykiety do wędzarni pakowane są w opakowania po 48 i 120 szt. Brykiety Bradley Flavor Bisquettes DANE TECHNICZNE WĘDZARNI BRADLEY PROFESSIONAL: waga : 33 kg konstrukcja zewnętrzna :stal nierdzewna konstrukcja wewnętrzna :wysokiej jakości stal nierdzewna. Moc znamionowa wędzarni 1000W moc grzałek komory wędzarni : 2x 400 W moc grzałki spalania wkładów bisquetts w generatorze dymu:2 x 100 W zasilanie : 230 – 240 V / 50 Hz /60 Hz 2,5 A regulowane półki : 4 sztuk ( z możliwością powiększenia do 5) pojemność wędzarni 76 litrów Powierzchnia półek wędzarni : 5 x 0,13 m² sondy do mierzenia temperatury szt 2, plastikowe nóżki 4 szt termometr wewnętrzny zakres temperatur : 30-160 stopni C zakres regulacji czasu wędzenia 0-10godz sterowanie cyfrowe: czas / dym / temperatura wymiary zewnętrzne (wys./szer/dług w cm.) : 69,5 / 56,5 / 43,5 wymiary wewnętrzne(wys./szer./głębokość w cm) 63/42,8/36 unijna norma energetyczna : CE gwarancja : 12 miesięcy produkt nowy w fabrycznym opakowaniu. Każda wędzarnia wyposażona jest w niezbędne przewody podłączeniowe, oraz instrukcję składania i użytkowania urządzenia.
skalary, ruji, białe puchate psy, żwacze wolowe, nauka aportowania, pies obelixa, jadowite węże w polsce, hodowla psów w polsce, narosl podobna do kleszcza u psa, co oznacza suchy nos u psa, bernardyn, ile pyralginy dla psa, padaczka u yorka
yyyyy